Ndiqni SHBA

Përshëndetje, Ne jemi Marrëdhëniet me Publikun TOC

Ne ofrojmë marrëdhënie me publikun, marketing dixhital dhe zgjidhje strategjike të komunikimit me rezultate të provuara.

Ndërtuesit e markave dhe tregimtarët

Në shoqërinë e sotme, ndërtimi i besimit të publikut dhe ruajtja e një imazhi profesional është një nga funksionet tuaja më të rëndësishme. Jo vetëm që mesazhet në kohë dhe transparente janë jetike për ta realizuar atë, por ajo është bërë një pritje. Mos lejoni që të tjerët të krijojnë reputacionin tuaj dhe të tregojnë historinë tuaj për ju.

Marketing Digital

Një qasje integruese përmes blogeve, gazetave, dizajnit grafik dhe shërbimeve profesionale foto / video.

branding

Zhvilloni një imazh që jehon te njerëzit kur ata shohin shenjat identifikuese të organizatës ose kompanisë suaj.

Web Design

Një faqe interneti profesionale e markuar në mënyrë unike është një mjet efektiv i marketingut dhe porta hyrëse për klientët e mundshëm.

Si mund t'ju ndihmojmë

Ne nuk bëjmë themelore

Nëse jeni duke kërkuar për një qasje të modeluar, të një cilësie të përshtatshme për të gjitha markat dhe marketingun tuaj, atëherë ne nuk jemi një ndeshje e mirë. Në Marrëdhëniet me Publikun e TOC, ne e kuptojmë se jo çdo organizatë është e njëjtë, prandaj strategjia juaj e marketingut nuk do të jetë as e tillë. Ekipi ynë është i njohur për shtyrjen e kufijve dhe prishjen e normës. Nëse kjo nuk ju tremb, atëherë lejoni Toc.

75

Klientët

100 +

Vitet e Përvojës së Kombinuar

100 +

projektet

Qasja jonë me 4 hapa

Vlerësimi fillestar

Secili klient vlerësohet dhe vlerësohet për të zhvilluar një strategji specifike për t'iu përshtatur nevojave të tyre.

Zhvillimi i Strategjisë

Zhvillimi i një plani që përshkruan qëllimet specifike dhe afatet kohore të strategjisë dixhitale të marketingut të klientit.

Zbatimi i Strategjisë

Kjo është ajo ku ne zbatojmë strategjinë tuaj të komunikimit dhe marketingut dixhital.

Ndihma në Thirrje

Ne do të monitorojmë progresin dhe rezultatet e strategjisë tuaj për t'u siguruar që jemi duke përmbushur qëllimet tona.

Rreth nesh

Kush jemi ne

Ne jemi një kompani e plotë e marrëdhënieve me publikun, marketing dixhital, dhe firma e komunikimit strategjik. Ne kemi mbi 100 vjet përvojë të kombinuar me aspekte të ndryshme të marrëdhënieve me publikun, duke këshilluar klientët tanë bazuar në njohuritë dhe depërtimin e dorës së parë. Ne fitojmë njohuri intime të industrive përkatëse të klientit tonë dhe përdorim një qasje praktike për të zbatuar strategjinë e tyre të marketingut. Likeshtë si të kesh ekipin tënd të PR në shtëpi.

Merrni të Rejat nga Marrëdhëniet me Publikun e TOC

A jeni regjistruar në gazetën tonë? Ne ju premtojmë që nuk do të pendoheni.

Vlerësime

Çfarë thonë Klientët tanë

Shefi Mark Kling, Departamenti i Policisë Rialto

Puna me Marrëdhëniet me Publikun e TOC për të ndryshuar plotësisht komunikimin dhe imazhin tonë në internet ka qenë vërtet e mahnitshme. Për shkak të sfondit të zbatimit të ligjit të Tamrin, ajo e kupton saktësisht se çfarë na duhet për të përmbushur misionin tonë.

Avokati Tristan Pelayes, Zyrat Ligjore të Pelayes & Yu

Kur bëhet fjalë për marrëdhëniet me publikun, TOC PR është më së miri. Nga njoftimet e lajmeve tek mediat sociale dhe konferencat për shtyp, ata dinë si t’ju ​​bëjnë të ekspozoheni pozitivisht.

Alex Weinberger, Pronar i Biznesit

Më pëlqen që unë mund t'i tregoj Marrëdhënieve Publike të TOC vizionit tim për bizneset e mia dhe ata dinë saktësisht se çfarë të bëjnë për ta ekzekutuar atë në mënyrë të përsosur. Ata kujdesen për marketingun dhe markën time që unë të mund të përqendrohem te klientët e mi.

Filloni sot

Vendosni Strategjinë tuaj të Tregut në Vend

Ekipi ynë

Ne jemi të gatshëm t'ju shërbejmë

Tamrin Olden

Tamrin Olden

Pronari & CEO

Kerrilyn Collins

Kerrilyn Collins

Web Designer

Billy Stuckman

Billy Stuckman

Krijuesi i përmbajtjes së plumbit

Nancy Estevez

Nancy Estevez

Marrëdhëniet me klientët

Lajme

Blog

Bashkëpunëtorët tanë

Partnerët e Preferuar

Pro të marketingut në sektorin publik

Pro të marketingut në sektorin publik

Ligji i ngritjes

Ligji i ngritjes

21 klerikë

21 klerikë

Komunikimet RCG

Komunikimet RCG

Merrni në kontakt

Adresa jonë

4195 Chino Hills Pkwy
Ste 561
Chino HIlls, CA 91709

Na telefononi

909.285.4575

Na dërgoni me email

bashkohuni në listën tonë të postave
Merrni lajmet dhe azhurnimet më të fundit nga ekipi ynë në kutinë tuaj!