Здраво, Ние сме TOC Односи со јавноста

Ние нудиме односи со јавноста, дигитален маркетинг и стратешки комуникациски решенија со докажани резултати.

Градители на брендови и раскажувачи на приказни

Во денешното општество, градењето на јавна доверба и одржувањето на професионален имиџ е една од вашите најважни функции. Не само што навременото и транспарентно испраќање пораки е од витално значење за тоа да се случи, туку стана и очекување. Не дозволувајте другите да ја создаваат вашата репутација и да ја раскажуваат вашата приказна за вас.

Дигитални Маркетинг

Интегративен пристап преку блогови, билтени, графички дизајн и професионални фото / видео услуги.

Брендирање

Развијте слика што одекнува кај луѓето кога ќе ги видат ознаките за идентификација на вашата организација или компанија.

Веб Дизајн

Единствено брендирана, професионална веб-страница е ефективна алатка за маркетинг и порта за потенцијални клиенти.

Како можеме да ви помогнеме

Ние не правиме основно

Ако барате образец, прилагоден пристап за вашето брендирање и маркетинг, тогаш ние не одговараме на тоа. На ТОЦ, односи со јавноста, разбираме дека не секоја организација е иста, затоа нема да биде ниту вашата маркетинг стратегија. Нашиот тим е познат по поместување на границите и нарушување на нормата. Ако ова не ве исплаши, тогаш да дозволиме TOC.

75

Клиенти

100 +

Години на комбинирано искуство

100 +

проекти

Нашиот пристап од 4 чекори

Почетна проценка

Секој клиент се проценува и оценува за да развие стратегија специфична за да одговара на нивните потреби.

Развој на стратегија

Развивање план кој ги опишува специфичните цели и временски рамки на стратегијата за дигитален маркетинг на клиентот.

Имплементација на стратегијата

Ова е местото каде што ги спроведуваме вашите стратегии за комуникација и дигитален маркетинг.

Помош на повик

Ние ќе го следиме напредокот и резултатите од вашата стратегија за да се осигураме дека ги исполнуваме нашите цели.

за нас

Кои сме ние

Ние сме целосна услуга за односи со јавноста, дигитален маркетинг и фирма за стратешки комуникации. Имаме над 100 години комбинирано искуство со различни аспекти на односите со јавноста, советувајќи ги нашите клиенти засновани врз знаење и увид од прва рака. Добиваме интимно знаење за соодветните индустрии на нашиот клиент и користиме практичен пристап за да ја имплементираме нивната стратегија за маркетинг. Тоа е исто како да имате свој внатрешен тим за односи со јавноста.

Добијте ги најновите информации од односите со јавноста на ТОЦ

Дали сте пријавени за нашиот билтен? Ние ветуваме дека нема да зажалите.

Прегледи

Што велат нашите клиенти

Началник Марк Клинг, полициски оддел во Риалто

Работата со ТОК за односи со јавноста за целосно менување на нашите комуникации и сликата на Интернет беше навистина неверојатно. Поради позадината на Тамрин за спроведување на законот, таа разбира што точно ни треба за да ја исполниме нашата мисија.

Адвокат Тристан Пелејс, Адвокатските канцеларии на Пелејс и Ју

Кога станува збор за односите со јавноста, ТОК ПР е најдобро. Од соопштенија за вести до социјални медиуми и прес-конференции, тие знаат како да ве натераат да бидете изложени позитивно.

Алекс Вајнбергер, деловен сопственик

Сакам што можам да им ја кажам на ТОЦ Односи со јавноста мојата визија за моите бизниси и тие точно знаат што да направат за да се изврши беспрекорно. Тие се грижат за мојот маркетинг и брендирање за да можам да се фокусирам на моите клиенти.

Започнете денес

Воспоставете ја својата стратегија за маркетинг

Нашиот тим

Подготвени сме да ви служиме

Тамрин Олден

Тамрин Олден

Сопственик и извршен директор

Керулин Колинс

Керулин Колинс

Веб дизајнер

Били Стакман

Били Стакман

Создавач на водечки содржини

Ненси Естевез

Ненси Естевез

Односи со клиенти

Вести

Блог

Ова се часови и денови во неделата за да избегнете објавување на Инстаграм

Ова се часови и денови во неделата за да избегнете објавување на Инстаграм

Специјалисти и менаџери за социјални медиуми, слушајте! Како професионалци во оваа област, сите ние ја разбираме важноста на ...

Топ пет придобивки на LinkedIn за бизниси, организации и агенции

Топ пет придобивки на LinkedIn за бизниси, организации и агенции

Постојат многу придобивки што профилот на LinkedIn може да обезбеди деловна активност, од кои едното е зајакнување на кредибилитетот на ...

Наши филијали

Претпочитани партнери

Позитивни страни за маркетинг во јавниот сектор

Позитивни страни за маркетинг во јавниот сектор

Закон за издигнување

Закон за издигнување

21 клилети

21 клилети

RCG комуникации

RCG комуникации

Да стапат во контакт

Нашата адреса

4195 Чино Хилс Пкви
Ste 561
Чино Хилс, Калифорнија 91709

Јавете ни се

909.285.4575

придружете се на нашата поштенска листа
Добијте ги најновите новости и новости од нашиот тим до вашето сандаче!