FOLLOW US

Halo, Kita Hubungan Masyarakat TOC

Kita nawakake hubungan publik, pemasaran digital, lan solusi komunikasi strategis kanthi asil sing wis kabukten.

Pembuat Merek & Pendongeng

Ing masarakat saiki, mbangun kapercayan umum lan njaga citra profesional minangka salah sawijining fungsi sing paling penting. Ora mung olahpesen sing tepat wektu lan transparan penting kanggo kelakon, nanging uga dadi pangarepan. Aja nganti wong liya nggawe reputasi sampeyan lan crita babagan sampeyan.

Marketing digital

Pendekatan integratif liwat blog, buletin, desain grafis, lan layanan foto / video profesional.

iklan

Gawe gambar sing resonan karo wong nalika ndeleng tandha identifikasi organisasi utawa perusahaan sampeyan.

Desain web

Situs web profesional sing duwe merek unik minangka alat pemasaran sing efektif lan gerbang kanggo calon klien.

Kepiye carane bisa mbantu sampeyan

Kita Ora Nggawe Dhasar

Yen sampeyan ngupayakake templat, pendekatan siji-ukuran kanggo kabeh merek lan pemasaran sampeyan, mula kita ora cocog. Ing Hubungan Publik TOC, kita ngerti manawa ora kabeh organisasi padha, mula strategi pemasaran sampeyan uga ora bisa. Tim kita misuwur amarga meksa nindakake perkara watesan lan ngganggu norma. Yen iki ora medeni, mula ayo Kudus.

75

pelanggan

100 +

Taun Pengalaman Gabungan

100 +

projects

Pendekatan 4 Langkah Kita

Initial Assessment

Saben klien ditaksir lan dievaluasi kanggo nggawe strategi tartamtu sing cocog karo kabutuhane.

Pangembangan Strategi

Nggawe rencana sing negesake target lan jadwal tartamtu strategi pemasaran digital klien.

Implementasi Strategi

Ing kene kita ngetrapake komunikasi lan strategi pemasaran digital.

Pitulungan On-Call

Kita bakal ngawasi kemajuan lan asil strategi sampeyan kanggo mesthekake yen bisa nggayuh tujuan.

Babagan awake dhewe

Sapa Wae

Kita minangka relasi publik layanan lengkap, pemasaran digital, lan komunikasi strategis. Kita duwe luwih saka 100 taun pengalaman gabungan karo macem-macem aspek hubungan masarakat, menehi saran marang para klien adhedhasar pengetahuan lan wawasan saka tangan pertama. Kita entuk pengetahuan intim babagan industri klien lan nggunakake pendekatan langsung kanggo ngetrapake strategi pemasaran. Kayane duwe tim PR ing omah dhewe.

Entuk Paling Anyar Saka Hubungan Masyarakat TOC

Apa sampeyan ndhaptar newsletter? Kita janji sampeyan ora bakal getun.

reviews

Apa Klien Kita Ngomong

Kepala Mark Kling, Departemen Kepolisian Rialto

Makarya karo Hubungan Publik TOC kanggo ngowahi komunikasi lan gambar online kanthi bener. Amarga latar mburi penegak ukum Tamrin, dheweke ngerti persis apa sing dibutuhake kanggo nggayuh misi.

Pengacara Tristan Pelayes, Kantor Hukum Pelayes & Yu

Nalika nerangake hubungan umum, TOC PR ora bisa dilalekake. Saka rilis warta nganti media sosial lan konferensi pers, dheweke ngerti carane nggawe sampeyan ekspos positif.

Alex Weinberger, Pamilik Bisnis

Aku seneng bisa ngandhani visi TOC menyang Hubungan Masyarakat lan dheweke ngerti persis apa sing kudu ditindakake kanggo nindakake kanthi tanpa cacat. Dheweke ngurus pemasaran lan merekku supaya aku bisa fokus karo klien.

Mulai dina iki

Goleki Strategi Pemasaran Sampeyan

tim

Kita siyap nglayani sampeyan

Tamrin Olden

Tamrin Olden

Pamilik & CEO

Kerrilyn Collins

Kerrilyn Collins

Desainer Web

Billy Stuckman

Billy Stuckman

Pencipta Konten Utama

Nancy Estevez

Nancy Estevez

Hubungan Klien

News

blog

Afiliasi kita

Mitra Pilihan

Proyek Pemasaran Sektor Publik

Proyek Pemasaran Sektor Publik

Uplift Hukum

Uplift Hukum

21 Clet

21 Clet

Komunikasi RCG

Komunikasi RCG

Njaluk Ing Tutul

Alamat Kita

4195 Chino Hills Pkwy
Ste 561
Chino HIlls, CA 91709

nelpon kita

909.285.4575

gabung karo mailing list
Goleki warta lan update paling anyar saka tim menyang kothak mlebu!